Business class projekt

2018 októberében általános iskolai csapatot indítunk a JAM diákvállalkozás programban.
A projekt valamikor szeptemberben indul, de már előtte, a hónap elején el tudunk kezdeni közösen gondolkodni a termékünkön vagy a szolgáltatásunkon. Heti egy alkalommal jelent elfoglaltságot és néha utazni is kell majd.

Ehhez keresün vállalkozó kedvű, 10-14 éves gyerekeket. Életre szóló élményt és hasznos, gyakorlati tudást fognak kapni.

“A diákvállalkozás program egy olyan hosszú távú, egész tanéven átívelő projekt, melyben a diákok megtapasztalják, hogyan kell működtetni egy vállalkozást. Valós környezetben megismerik az üzleti élet alapvető szabályait, a vezető pozíciók betöltésével járó felelősségeket, a pontos adminisztráció és a határidők betartásának fontosságát, a munkavállalók jogait, és kötelességeit. A program során a szervező, tervező, előadó, döntéshozó, információ-feldolgozó, elemző képességeik mellett szükségük lesz a kreativitásukra, kritikai gondolkodásukra, nyitottságukra is. Az oktatási céllal létrehozott program különlegessége, hogy Magyarországon egyedülálló módon a diákok valós pénzforgalmat bonyolíthatnak, nyugtát állíthatnak ki termékeikről és szolgáltatásaikról. Erre a NAV és a JAM közötti keret megállapodás ad lehetőséget.

A program részeként a fiataloknak meg kell valósítani üzleti ötletüket valamint létre kell hozni saját terméküket vagy szolgáltatásukat.”

A meating-eket szerdánként 15 órától tervezzük, a részvételi díjat még nem tudjuk megmondani, de hamarosan pótoljuk ezt az információt.

Kapcsolat